Voorbeelden

Image

Kant en klare templates of wilt u een uniek ontwerp?

Cornic heeft de beschikking over meer dan 100 standaard templates. Ontworpen en gemaakt door specialisten. Na het aanleveren van teksten en afbeeldingen is het dan vrij snel te realiseren de website online te plaatsen. Indien u een uniek ontwerp wilt heeft Cornic de beschikking over voldoende partners die een uniek ontwerp kunnen maken waarna wij deze integreren in de website.

Wilt u zelf uw website kunnen aanpassen?

U kan alles door ons laten uitvoeren maar als zelf u wijzigingen wilt aanbrengen kan dat. Cornic installeert de beste Pagebuilder. Het is heel eenvoudig om teksten, afbeeldingen, rijen en kolommen zelf te wijzigen of toe te voegen. Nadat u zich heeft aangemeld kunt u heel veel zelf. Cornic helpt u op weg en zal de techniek binnen de onderhouds afspraken voor u onderhouden.

Image

Wilt u zelf blokken bouwen of rijen toevoegen?

Met de Pagebuilder is het mogelijk complexe rij-kolomstructuren te maken. Hierdoor kent onze gezamenlijke creativiteit eigenlijk geen grenzen.  

Het toevoegen van rijen, kolommen enz., kan in een handomdraai gedaan worden waardoor we snel aanpassingen kunnen maken voor een perfecte lay-out op het gewenste moment.

Image