Joomla CMS

Joomla! is een content management systeem (CMS) hiermee is het mogelijk websites en krachtige online toepassingen te bouwen.

De CMS maakt het mogelijk de inhoud van je website eenvoudig bij te houden zonder dat je daarvoor veel technische kennis of vaardigheden nodig hebt.

Dus als uw bedrijf toe is aan een nieuwe professionele website, die er goed uit moet zien op o.a. computerscherm, tablet én mobiele telefoons? Joomla is dan een hele goede keuze.

Joomla kent een enorme flexibiliteit die het systeem geschikt maakt voor kleine en grote projecten. Of je nu als ZZP’er of MKB bedrijf een eigen website wilt laten maken met Joomla aan de basis leveren wij een betrouwbaar en duurzaam systeem.

Joomla is modulair. Het laat zich gemakkelijk uitbreiden. Van een eenvoudig contactformulier tot een uitgebreide winkel. Het is allemaal mogelijk met Joomla! 

Cornic breid Joomla altijd uit met noodzakelijke extensies t.b.v. o.a. het maken van back-ups, formulieren, veiligheid, SEO optimalisatie en een basis template geschikt voor tablets en mobiele telefoons.

In overleg met u breiden wij de Joomla omgeving uit met een Pagebuilder waardoor de flexibiliteit voor het bouwen en stylen van webpagina’s enorm zal toenemen.
Image
Image