Image

Ontwerpproces

Stap-voor-stap het ontwerpproces volgen.

Vóórdat uw website zijn eigen stek krijgt, staat die op onze server als test-website. U kunt vanaf dat moment toegang krijgen, zodat u het ontwerpproces van A tot Z kunt volgen. Dat geeft u alle gelegenheid om ons feedback te geven. Door deze werkwijze wordt het uiteindelijk écht uw website.

Wij doen er alles aan om de stappen zo duidelijk mogelijk te maken waarbij wij samen het materiaal verzamelen en zorgen dat het op tijd beschikbaar is.

Bij ons kunt u kiezen uit heel veel voorbeeld templates waardoor u al een goede indruk heeft hoe de website er in werkelijkheid uit gaat zien. Niet alleen bij de bouw maar ook als u later uw huisstijl gaat wijzigen zijn wij in staat vrij eenvoudig de kleuren van uw huisstijl aan te passen binnen het ontwerp. Hierdoor is het niet noodzakelijk de website weer helemaal opnieuw te bouwen.
Wij kunnen veel verschillende ontwerpen in uw website beschikbaar stellen. Dit is een groot voordeel als u verschillende afdelingen/organisaties of werkgebieden onder een gezamenlijke website wilt onderbrengen. Ieder ontwerp met zijn eigen logo of kleur en te beheren vanuit één omgeving.
Image
Image